Σάουνα & Μασάζ

Ανανεώστε το μυαλό σας - Αναζωογονήστε το σώμα σας - Επαναφορτίστε τη ζωή σας.

Σαουνα & Μασαζ

Όταν τα σώματά μας είναι εκτός ισορροπίας αυτό επηρεάζει όλα τα μέρη της ζωής μας, από τη σωματική υγεία, τις σχέσεις μας, το επίπεδο ενέργειας και το βάρος, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το στρες και το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας.

Εάν αισθάνεστε έτοιμοι για ένα πραγματικό μετασχηματισμό, εάν θέλετε να ξεκουραστείτε και να επαναφέρετε το σώμα σας και να μάθετε πώς να κάνετε αλλαγές για να συνεχίσετε να ζείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο ξενοδοχείο Emmantinaείναι ιδανικό για εσάς!
Emmantina Hotel - business & leisure hotel in Glyfada

MASSAGE

Σάουνα

Η σάουνα είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υποδοχή.

Μασάζ

Απολαύστε ένα επαγγελματικό μασάζ είτε στο φιλόξενο περιβάλλον της σάουνας, είτε στην ασφάλεια και την άνεση του δωματίου σας. Η εναλλακτική λύση μας για την ανακούφιση από το άγχος και την κόπωση και την ενίσχυση του σώματος και του μυαλού σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μέσα από μια επιλογή Επαγγελματικών μασάζ:

Relaxing Massage

Ένα ιδανικό μασάζ για ανακούφιση από το καθημερινό άγχος, χαλάρωση της γενικής μυϊκής έντασης και επίτευξη συνολικής αίσθησης ευεξίας. Αυτό το κλασικό μασάζ πλήρους σώματος πραγματοποιείται με μακριές πινελιές και ζύμωμα για να καταπραΰνει τους πονόλαιμους μυς, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυκλοφορία και προωθεί ένα αίσθημα απόλυτης χαλάρωσης.

Deep Tissue Massage

Μασάζ, βαθιάς άμεσης πίεσης και αργές, σταθερές πινελιές που βοηθούν στον διαχωρισμό και τη επιμήκυνση των μυϊκών σας ινών. Ιδανικό για απελευθέρωση μυϊκής έντασης και δυσκαμψίας λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων, στρες και / ή υπερβολικής εργασίας. Μια εξαιρετική επιλογή για αναζωογόνηση ολόκληρου του σώματός σας.

Sports Massage

Μια ειδική εφαρμογή τεχνικών κίνησης και τεντώματος που στοχεύουν τους μυς και τους συνδετικούς ιστούς που στοχεύει στην αύξηση της ευελιξίας και του εύρους κίνησης του σώματος και στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου. Αυτή η θεραπεία επικεντρώνεται σε περιοχές του σώματος που είναι υπερβολικά υπερβολικές και αγχωμένες από επαναλαμβανόμενες και συχνά επιθετικές κινήσεις.

BackMassage

Eξατομικευμένο μασάζ που εστιάζει στο πάνω μισό του σώματος, χρησιμοποιώντας μέτρια πίεση. Ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος, βελτιώνει τη ροή του αίματος και καταπραΰνει τους μυς γύρω από το λαιμό, τους ώμους και την κάτω πλάτη.

Physiotherapy Session

Αυτή η θεραπεία διεξάγεται από έμπειρο φυσιοθεραπευτή. Είναι ένας συνδυασμός μασάζ με υποβοήθηση υπερήχων, θερμότητας, ταινίας / ταινίας ή ξηρής βελόνας.Ο φυσιοθεραπευτής βοηθά στην εκτέλεση μιας σειράς ασκήσεων και κινήσεων που μειώνουν τον πόνο και αυξάνουν σταδιακά την κινητικότητα. Επιπλέον, ο φυσιοθεραπευτής διδάσκει πώς να διαχειριστεί τον πόνο και να αποτρέψει μελλοντικούς παρόμοιους τραυματισμούς.