Γήπεδο Golf

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται 500 μέτρα από το Γκολφ Γλυφάδας , μια πράσινη όαση με λόφους, διαμορφωμένους με δέντρα και θάμνους.

Γήπεδο Golf

Οι επισκέπτες που επιλέγουν να μείνουν στο ξενοδοχείο μας θα έχουν δωρεάν μεταφορά από και πρός το γήπεδο με το mini bus μας εντός του ωραρίου λειτουργίας του.

Το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας περιλαμβάνει 18 τρύπες και 72 par, σχεδιασμένο από τον Donald Harradine το 1962 και αντιπροσωπεύει μια πρόκληση για τους παίκτες ακρίβειας. Η φυσική δομή του πράσινου και των λόφων του παραμένουν άθικτα. Οι διάδρομοι είναι περιτριγυρισμένοι από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές και συκιές που ποικίλουν σε πλάτος.
glyfada athens golf - Emmantina Hotel

Γκολφ Γλυφάδας

Το Γκολφ Γλυφάδας διαθέτει εγκαταστάσεις για συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις για μέχρι 2.000 άτομα . Άνοιξε το 1966 και συχνά έχει φιλοξενήσει γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Τουρνουά το 1979 , τους Μεσογειακούς Αγώνες του 1992 , και τα τελευταία τρία χρόνια , το GA Senior Greek Open.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της Γλυφάδας και προσφέρει στον παίκτη του γκολφ και την οικογένειά του μια περιπετειώδη εμπειρία. Μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκεστε στην διάσημη αγορά της Γλυφάδας, πλούσια σε εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και ένα βήμα μακριά από τη θάλασσα του Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις , παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (ή καλέστε +302108946820).